Dulce Caprice Cakes

Dulce Caprice is ontstaan uit een droom. Wij wouden graag mensen gelukkig kunnen maken met onze creatie. Denkend aan dit zijn wij onze droom gaan waar maken.

We hadden een duidelijke visie voor ogen. Mooie chique taarten en zoetwaren maken voor onze klanten die heerlijk smaken. Na een avond brainstormen kwamen we met de naam Dulce Caprice Cakes. Dit betekent: zoete bevlieging of een bui, iets dat je op het moment moet hebben. Omdat wij zo veel van zoetigheid houden kwamen we met onze slogan: "For all you sweet moments" (Voor al uw zoete momenten).

Uiteindelijk hebben wij besloten dat we taarten gingen maken voor elke gelegenheid. Uw wensen staan bij ons centraal. Ons doel is een mooi ontwerp op te stellen zodat jullie een prachtig en unieke taart krijgen. Natuurlijk moet het ook heerlijk smaken, want zoals jullie weten nemen wij onze zoetigheid heel serieus.

Wij verzorgen verder ook voor lekkere zoetwaren voor feestjes en partijen. Deze kunnen op een originele en mooie manier gepresenteerd worden voor bijvoorbeeld een bruiloft. Weet u niet zo goed wat u met uw taartentafel moet doen qua decoratie? Wij kunnen u hiermee helpen. Kijk gerust rond op onze website. Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Met gastvrije groet,

Dulce Caprice Team

U bestelt bij ons omdat

UW WENSEN altijd BIJ ONS CENTRAAL STAAN

Wij een zeer gedreven team zijn, met passie voor taarten maken

Omdat wij een uniek design voor u ontwerpen

Our Team

img

Jonathan

Naam: Jonathan Mercelina
Beroep: Banketbakker
Leeftijd: 34


Hallo,Mijn naam is Jonathan Mercelina.

Mijn moeder heeft mij sinds klein leren koken. Ik vond de keuken dan ook altijd interessant om mijn eigen smaken te creëren. Ze was ook altijd bezig met taarten bakken maar niet het decoreren ervan, dat zag ik meer bij mijn tante thuis. Ik had het nog nooit eerder opgepakt tot enkele jaren geleden. Toen mijn schoonzusje ging trouwen en ik vroeg of ik haar trouwtaart mocht maken. Tot mijn verbazing zei ze: ja. En zo was het begonnen.

Sinds dien heb ik verschillende soorten taarten gemaakt maar het liefst maak ik bruidstaarten. Ik vind dat een bruidstaart uniek moet zij en als center piece op een trouwfeest hoort. Daarom als ik met klanten aan tafel gaat zit bespreek ik wat hun wensen zijn en wat ze in gedachte hebben. En zo creëer ik voor hun een hele nieuwe unieke taart maar wel naar hun wensen.

Veel mensen zeggen:"Maar er zijn zoveel mensen die nu taarten maken. Waarom begin je eraan?". Mijn antwoord is dan: 2 redenen.
1.  Dat een taart er mooi uit ziet betekend dat die lekker smaakt. Dus mijn doel is dan ook dat iemand niet vergeet hoe mooi het was maar, ook hoe lekker het was.
2. Vertrouw je iedereen met je bruidstaart?

Dit was dan mijn verhaal. Kijk gerust rond op onze site. Als u vragen heeft vraag het gerust.

Groetjes

Jonathan Mercelina

img

Jennifer

Naam: Jennifer C. Felida
Beroep: Banketbakker
Leeftijd: 24


Hi, mijn naam is Jennifer.

Toen ik net begon met mijn middelbare schoolopleiding begon ik veel interesse te hebben in bakkerij. Bij het maken van broodjes tot het afbakken van taarten, ik voelde me altijd geïnspireerd door anderen en door hun manier van werken. Door het zien van hun eindresultaten en de blije gezichten van de gasten wou ik hier meer over leren.

Door mijn interesse en liefde in het koken ben ik verder gegaan in een opleiding voor horeca, ook hier heb ik veel aan gehad. Ik heb techniek geleerd en ook de dingen die daar achter komen kijken. Juist omdat ik er zelf veel plezier aan heb wil ik ook zien dat iemand anders veel geniet van cakes en zoetwaren.

Ik wil tijdens deze rit meer leren over mijzelf maar ook meer leren over het maken van taarten en andere zoetwaren. Ik wil dezelfde passie en liefde die ik gebruik bij het maken van deze cakes en zoetwaren ook overbrengen bij dat eerste hapje dat jullie nemen. We hebben allemaal wel eens iets gegeten of gezien of ooit gehad waar we de liefde van voelde. Om dit te bereiken is er tijd en geduld voor nodig (Practice makes perfect).

Het bakken en decoreren van taarten is iets dat niet gemakkelijk is en geduld zeker een grote rol in speelt. Wanneer het dan eindelijk klaar is en ik het eindresultaat zie wil ik het niet zien vanaf mijn standpunt maar van de persoon die hem later komt ophalen.

Het is belangrijk dat als ik er blij mee ben ik zeker weet dat mijn gast de taart geweldig vindt. Daarom hoop ik snel kennis met jullie te mogen maken en dat jullie veel zoete eetplezier mag hebben.

Groetjes, Jennifer.

© 2017 Wedding Venue. All rights reserved | Design by W3layouts